Volg ons

"TOZ leert je tennissen"

TOZ maakt zich sterk om tennissport te promoten en doet dit met het beste team. Trainers van TOZ zijn actief op verschillende locaties in de regio Zuidwest er zit er dus vast één bij u in de buurt. De trainingen zijn voor alle niveaus, van beginnende tennisser tot aan professionele tennissers en van jong tot oud. TOZ is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. TOZ ClubtennisPlus biedt tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij TOZ. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. 

Ben je als jong tennistalent opzoek naar een professioneel trainingsprogramma? TOZ TennisAcademy zorgt voor een professioneel trainingsprogramma voor jonge tennistalenten. Bij de Tennis Academy is het uiteraard mogelijk om je school/studie te combineren met toptennis. In samenwerking met het Scheldemond College en 't Rijks in Bergen op Zoom kun je het uiterste uit je studie en tennis halen.

Dagelijks op de hoogte blijven? like ons www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest .

Laatste nieuws

Mis het niet

Het laatste TOZ nieuws

Nieuws van 22 october

  1. Mogelijkheden wintertraining
  2. Resultaten spelers TOZ
  3. Opleiding voor leraren
  4. Trip naar Israel met 32 spelers en trainers
  5. TrainingsStage herfstvakantie
  6. Met één klik op de hoogte van het laatste nieuws

 

1. Mogelijkheden wintertraining:

vanaf heden kan iedereen zich weer aanmelden voor de wintertraining. Op de verschillende locaties in de regio bieden wij deze aan. Zowel binnen als buiten bieden wij een reeks van 15 weken aan. Ga naar http://www.tennisorganisatiezuidwest.nl en klik op inschrijven en kijk naar de mogelijkheden. LET OP! Voor €5,- per training extra kunnen kinderen binnen trainen!

 

2.Goede resultaten leerlingen TOZ:

In de herfstvakantie hebben veel leerlingen deelgenomen aan de verschillende toernooien in de regio. Ook deze vakantie weer enkele winnaars en finalisten. Op de banen in Middelburg waren Ties de Munck, Vernonique Lemson, Maurits Lemson en Hugo Joziasse de sterkste in hun klasse. Op onze thuisbasis in Bergen op Zoom wist Feline Hagenaars de finale te halen, daarin behaalde ze niet haar niveau en werd uiteindelijk 2e. In Roosendaal waren Jesper Fidder en Joy Gerrits de sterkste in hun klasse en wist Kay van Drongelen de finale te behalen. 

 

3. Opleiding voor leraren:

Vanaf maandag 4 november starten we ism Sport Events weer met het aanbieden van applicaties  voor leraren in Sportcentrum de Karmel. Voor de eerste bijeenkomst hebben zich inmiddels 25 leraren en leraressen zich aangemeld. Een mooie opkomst! Ben je leraren of ken je iemand die wellicht interesse heeft om zich aan te melden? Stuur een mail naar jaccofilius@tennisorganisatiezuidwest.nl

 

4. Trip naar Israel

Het gaat echt gebeuren, gehoopt op een klein groepje maar alle verwachtingen overtroffen. Vrijdag 25 oktober vertrekt er een vliegtuig met maar liefst 27 kinderen en 5 begeleiders richting Tel Aviv om daar wedstrijden te gaan spelen en te gaan trainen. Naast het trainen en spelen is er ook ruimte om cultuur te snuiven, zo gaan de spelers en trainers naar Tel Aviv stad en brengen ze een bezoek aan Jeruzalem. 1 november komen de spelers en trainers weer terug met rugzak vol tennis en  levenservaring! En dat is nog niet alles......achter de schermen zijn we plannen aan het smeden om ook voor de recreatieve tennissers een trip te plannen. Blijf op de hoogte en volg ons via de verschillende kanalen (zie onder)

5. Verslag TrainingsStage herfstvakantie

In de herfstvakantie heeft Jermo met een groep enthousiaste kinderen getraind. Dagelijks werd er zo'n 4 uur getennist. Om de jeugd te enthousiasmeren en vooral te betrekken maakt Jermo wekelijks een vlog over zijn momenten op de tennisbaan. Daarom ook over dit event een kort verslag via youtube (zie link) 

https://www.youtube.com/watch?v=k0xJCZFcfK4&feature=youtu.be

 

6 Met één klik op de hoogte van het laaste TOZ nieuws:

Dagelijks posten wij via de verschillende kanalen nieuwtjes en leuke foto's,  

 

 

 

Informatie TOZ TennisAcademy & nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief sturen we naar alle leerlingen. Ben je geen leerling maar wil je toch op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan via deze koppeling aan voor meer informatie. Volg ons op facebook: www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest

Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Monday 21 october 2019 until saturday 30 november 2019

Mis het niet


Sponsors