Volg ons

"TOZ leert je tennissen"

TOZ maakt zich sterk om tennissport te promoten en doet dit met het beste team. Trainers van TOZ zijn actief op verschillende locaties in de regio Zuidwest er zit er dus vast één bij u in de buurt. De trainingen zijn voor alle niveaus, van beginnende tennisser tot aan professionele tennissers en van jong tot oud. TOZ is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. TOZ ClubtennisPlus biedt tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij TOZ. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. 

Ben je als jong tennistalent opzoek naar een professioneel trainingsprogramma? TOZ TennisAcademy zorgt voor een professioneel trainingsprogramma voor jonge tennistalenten. Bij de Tennis Academy is het uiteraard mogelijk om je school/studie te combineren met toptennis. In samenwerking met het Scheldemond College en 't Rijks in Bergen op Zoom kun je het uiterste uit je studie en tennis halen.

Dagelijks op de hoogte blijven? like ons www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest .

Laatste nieuws

Open dag 3 oktober

Nieuws van 21 september

 

Op woensdag 3 oktober mogen alle kinderen van de basisscholen uit de hele regio komen kennismaken met tennis. Wij zetten onze deuren van 15.00 uur tot 16.00 uur open in Racketcentrum Kapelle. Rackets zijn aanwezig! Inschrijven; klik hier

 • gratis proberen
 • Meester Jermo en meester Jacco zijn aanwezig
 • vanaf 10 oktober starten wij met een cursus van 10 weken.
 • Meer informatie jermo@tennisorganisatiezuidwest.nl

TennisKids in Tennishal Kapelle

Nieuws van 12 september

Vanaf de eerste week oktober starten we weer met een reeks lessen voor kinderen die willen starten met tennis en voor kinderen die graag in de tennishal willen trainen. Deze lessen bieden wij aan op de woensdag en of vrijdagmiddag. De lestijden zijn van 14.30 uur tot 15.15 uur of van 15.15 uur tot 16.00 uur. De kosten bedragen €75,- voor een reeks van 10 weken. In het nieuwe jaar (januari 2019) starten we met de 2e reeks. Inschrijven en of meer informaite 

Mogelijkheden voorTENNISKIDS
Leerlingen Lessen Lesgeld Info Inschrijven
TennisStars 2   10 € 75 INFO INSCHRIJVEN

 • tennistraining voor kinderen van basisschool
 • 10 weken (tot aan kersvakantie)
 • voor starters en voor kinderen die al langer spelen
 • rackets zijn aanwezig
 • op woensdag of vrijdagmiddag
 • kosten €75,- 
 • locatie Racketcentrum Kapelle

Informatie TOZ TennisAcademy & nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief sturen we naar alle leerlingen. Ben je geen leerling maar wil je toch op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan via deze koppeling aan voor meer informatie.

Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Wednesday 3 october 2018 of 15:00 until 16:00 hour

Open dag 3 oktober

Wednesday 10 october 2018 until wednesday 19 december 2018

TennisKids in Tennishal Kapelle


Sponsors