Volg ons

"TOZ leert je tennissen"

TOZ maakt zich sterk om tennissport te promoten en doet dit met het beste team. Trainers van TOZ zijn actief op verschillende locaties in de regio Zuidwest er zit er dus vast één bij u in de buurt. De trainingen zijn voor alle niveaus, van beginnende tennisser tot aan professionele tennissers en van jong tot oud. TOZ is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. TOZ ClubtennisPlus biedt tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij TOZ. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. 

Ben je als jong tennistalent opzoek naar een professioneel trainingsprogramma? TOZ TennisAcademy zorgt voor een professioneel trainingsprogramma voor jonge tennistalenten. Bij de Tennis Academy is het uiteraard mogelijk om je school/studie te combineren met toptennis. In samenwerking met het Scheldemond College en 't Rijks in Bergen op Zoom kun je het uiterste uit je studie en tennis halen.

Dagelijks op de hoogte blijven? like ons www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest .

Laatste nieuws

Tenniskamp Hoeven

inschrijven kan tot 1 juli!

Nieuws van 13 april

Inmiddels hebben wij 10 inschrijving ontvangen en we weten dat er nog een aantal mee willen maar omdat we nog geen definitieve inschrijving hebben ontvangen nog een x deze reminder. Wil je mee? Inschrijven kan tot zondag as!

Ga je mee? Dit jaar gaan we op tenniskamp naar Hoeven. Een super leuk jeugdtoernooi met tal van activiteiten en natuurlijk dagelijks trainen. 

We verzamelen maandag 13 augustus op het park en slaan daar ons tentenkamp op. Iedere speler gaat 3 onderdelen spelen, bijvoorbeeld; enkel, dubbel en mixed dubbel). De kosten voor de week bedragen €275,- Dit is inclusief deelname aan het toernooi en exlusief het zakgeld.

We gaan deze week het volgende doen:

  • Wedstrijden spelen
  • Trainen
  • Leuke activiteiten
  • Barbeque op vrijdagavond
  • Ontbijt, lunch en avond eten op het park
  • Eigen tent meenemen of samen iets afspreken 

Inschrijven: http://www.tennisorganisatiezuidwest.nl of  klik hier

Volg ons voor de laatste info op http://www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest

Inschrijven kan tot 1 juli ivm aanmelden toernooi. Wij melden de spelers zelf aan en bepalen de onderdelen die ze spelen.

 

 

Informatie TOZ TennisAcademy & nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief sturen we naar alle leerlingen. Ben je geen leerling maar wil je toch op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan via deze koppeling aan voor meer informatie.

Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Geen mededelingen


Sponsors