Volg ons

"TOZ leert je tennissen"

TOZ maakt zich sterk om tennissport te promoten en doet dit met het beste team. Trainers van TOZ zijn actief op verschillende locaties in de regio Zuidwest er zit er dus vast één bij u in de buurt. De trainingen zijn voor alle niveaus, van beginnende tennisser tot aan professionele tennissers en van jong tot oud. TOZ is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. TOZ ClubtennisPlus biedt tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij TOZ. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. 

Ben je als jong tennistalent opzoek naar een professioneel trainingsprogramma? TOZ TennisAcademy zorgt voor een professioneel trainingsprogramma voor jonge tennistalenten. Bij de Tennis Academy is het uiteraard mogelijk om je school/studie te combineren met toptennis. In samenwerking met het Scheldemond College en 't Rijks in Bergen op Zoom kun je het uiterste uit je studie en tennis halen.

Dagelijks op de hoogte blijven? like ons www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest .

Laatste nieuws

Leuk event in Racketcentrum Kapelle

Nieuws van 4 december

SJOEMELEN in Racketcentrum Kapelle

 

Ook dit jaar hebben we weer een tennistoernooi voor de jeugd aan het evenement gekoppeld. Op 23, 24, (26) en 27 december (overdag) is er een jeugdtoernooi voor de categorieën: oranje, groen, t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 16 jaar.

 

Speel je in Rood: 
Ook dit jaar organiseren wij weer een speciaal rood tennisevent voor de jongste spelers. We gaan er een groot feest van maken en willen graag dat jij er bij bent! Op dinsdag 24 december van 10-12 uur zal dit tennisfeest in het Racketcentrum Kapelle plaatsvinden.
Dus heb jij zin om lekker te trainen, spelletjes & wedstrijdjes te spelen? Twijfel niet en geef je snel op door Jermo (jermo@tennisorganisatiezuidwest.nl) een mailtje te sturen! De inschrijfkosten bedragen €5,-. Wij hopen jullie de 24e te zien!

 

Informatie TOZ TennisAcademy & nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief sturen we naar alle leerlingen. Ben je geen leerling maar wil je toch op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan via deze koppeling aan voor meer informatie. Volg ons op facebook: www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest

Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Monday 23 december 2019 at 09:00 hour until friday 27 december 2019 at 18:30 hour

Leuk event in Racketcentrum Kapelle


Sponsors