Volg ons

TOZ Activiteiten

Op deze pagina vindt u informatie over de activiteiten die TOZ aankomende periode (mede) organiseert. Enkele activiteiten zijn:
 

 • "Advantage dagen"
 • Winterdubbeltoernooi;
 • Diverse Minitennis evenementen (klik voor foto's);
 • Zeeuwse selectietraingen;
 • Themadagen voor ouders en spelers
 • Kidsday
 • Tenniskamp
 • En natuurlijk de wintertennistrainingen bij uw vereniging!

Sunday 17 - saturday 23 march   KNLTB Scoutingsmoment in Kapelle en Bergen op Zoom

 

“TOZ heeft de ambitie en vanuit de KNLTB als gecertificeerde tennisschool de verantwoordelijkheid gekregen voor talentherkenning en talentontwikkeling in de regio Zuidwest”

 
Als gecertificeerde KNLTB onderbouw tennisschool organiseren wij daarom i.s.m. de KNLTB een scoutingmoment op zondag 17 maart as in Kapelle en op zaterdag 23 maart in Bergen op Zoom Naast de (basisschool) kinderen zijn uiteraard ook de ouders en trainers van de kinderen van harte welkom.

 • Kapelle 17 maart 10.30 uur tot 12.00 uur
 • Bergen op Zoom 23 maart 11.00 uur tot 12.30 uur

 

Waarom: 
Kinderen trainen op de club, hebben het naar hun zin op de club en doen mee aan clubactiviteiten. Om hier een vervolg op te geven is het belangrijk om kinderen van de verschillende verenigingen in de regio te binden en samen te laten trainen. Onze vervolgstap is kinderen verder te motiveren tot het spelen van wedstrijdtennis, denk hierbij aan intensivering trainingen en wedstrijdprogramma (naast regionaal ook de landelijke juniortour ).
Deze “vervolgfase” kan in goed overleg worden ingevuld door TOZ, door naast de clubtrainingen de mogelijkheid tot een completerend trainingsprogramma aan te bieden, d.w.z. naast een (2e), 3e, 4e training ook een fysiekprogramma plus begeleiding van wedstrijden. Belangrijk uitganspunt hierbij is dat de kinderen blijven deelnemen aan de clubtraining, dit met als hoofdoelen, verenigingsgevoel, contact trainers, sociale binding met vriendjes.Deze invulling zal niet leiden tot minder trainingen bij de vereniging, kinderen blijven tenslotte deelnemen aan clubtraining. De ervaring leert zelfs dat er een “slipstream effect” ontstaat, d.w.z. er zijn kinderen die ook “meer willen” omdat ze zien dat anderen dat ook doen. Daarnaast zal de “eigen jeugd” op deze manier door een completer trainingsprogramma eerder kunnen door ontwikkelen tot wedstrijdtennisser. 

 

Legenda

 • Klik op het vraagteken voor meer informatie

Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Monday 11 march 2019 until sunday 7 april 2019

Kalender TOZ

Wednesday 27 march 2019 of 14:30 until 16:30 hour

Open dag op TV Kapelle

Friday 29 march 2019 of 14:30 until 15:30 hour

Proefles TV Yerseke

Friday 5 april 2019 of 19:00 until 21:00 hour

Wild West Tennis 5 april TV Kapelle

Monday 29 april 2019 until wednesday 1 may 2019

Advantage Tennis Dagen in mei-vakantie

Monday 12 until saturday 17 august 2019

Tenniskamp 2019


Sponsors