Volg ons

TOZ Activiteiten

Op deze pagina vindt u informatie over de activiteiten die TOZ aankomende periode (mede) organiseert. Enkele activiteiten zijn:
 

 • "Advantage dagen"
 • Winterdubbeltoernooi;
 • Diverse Minitennis evenementen (klik voor foto's);
 • Zeeuwse selectietraingen;
 • Themadagen voor ouders en spelers
 • Kidsday
 • Tenniskamp
 • En natuurlijk de wintertennistrainingen bij uw vereniging!

Monday 21 october - saturday 30 november   Mis het niet

 

 1. Mogelijkheden wintertraining
 2. Resultaten spelers TOZ
 3. Opleiding voor leraren
 4. Trip naar Israel met 32 spelers en trainers
 5. Trainingstage herfstvakantie

 

1. Mogelijkheden wintertraining:

vanaf heden kan iedereen zich weer aanmelden voor de wintertraining. Op de verschillende loacties in de regio bieden wij deze aan. Zowel binnen als buiten bieden wij een reeks van 15 weken aan. Ga naar http://www.tennisorganisatiezuidwest.nl en klik op inschrijven en kijk naar de mogelijkheden. LET OP! Voor €5,- per training extra kunnen kinderen binnen trainen!

 

2.Goede resultaten leerlingen TOZ:

In de herfstvakantie hebben veel leerlingen deelgenomen aan de verschillende toernooien in de regio. Ook deze vakantie weer enkele winnaars en finalisten. Op de banen in Middelburg waren Ties de Munck, Vernonique Lemson, Maurits Lemson en Hugo Joziasse de sterkste in hun klasse. Op onze thuibasis in Bergen op Zoom wist Feline Hagenaars de finale te halen, daarin behaalde ze niet haar niveau en werd uiteindelijk 2e. In Roosendaal waren Jesper Fidder en Joy Gerrits de sterkste in hun klasse en wist Kay van Drongelen de finale te behalen. 

 

3. Opleiding voor leraren:

Vanaf maandag 4 november starten we ism Sport Events weer met het aanbieden van applicaties  voor leraren in Sportcentrum de Karmel. Voor de eerste bijeenkomst hebben zich inmiddels 25 leraren en leraressen zich aangemeld. Een mooie opkomst! Ben je leraren of ken je iemand die wellicht interesse heeft om zich aan te melden? Stuur een mail naar jaccofilius@tennisorganisatiezuidwest.nl

 

4. Trip naar Israel

Het gaat echt gebeuren, gehoopt op een klein groepje maar alle verwachtingen overtroffen. Vrijdag 25 oktober vertrekt er een vliegtuig met maarliefst 27 kinderen, 5 begeleiders richting Tel Aviv om daar wedstrijden te gaan spelen en te gaan trainen. Naast het trainen en spelen is er ook ruimte om cultuur te snuiven, zo gaan de spelers en trainers naar Tel Aviv stad en brengen ze een bezoek aan Jeruzalem. 1 november komen de spelers en trainers weer terug met rugzak vol tennis en  levenservaring! 

Legenda

 • Klik op het vraagteken voor meer informatie

Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Monday 21 october 2019 until saturday 30 november 2019

Mis het niet


Sponsors