Volg ons

Sponsors

 

Hoofdsponsor is Van Oeveren, dé Mercedes-dealer voor Zeeland gevestigd in Goes en Terneuzen. Van Oeveren biedt u de totale productenlijn van Mercedes-Benz; van personenwagens tot bestel- en vrachtwagens en tevens diverse leuke accessoires. Ook voor het merk smart bent u bij Van Oeveren aan het juiste adres.


Tennisschool Sport Events BV helpt verenigingen en trainers (m/v) om optimaal te functioneren en te presteren. Samenwerken met Sport Events biedt u de ruimte om te doen waar u goed in bent. Zonder administratieve rompslomp en arbeidsrechterlijke risico’s bieden wij u een volledig pakket aan praktische oplossingen.


 


Tennis Out Of Your Heart is een landelijke actie in de Nederlandse tenniswereld gekoppeld het onderwijsproject "Nosso Futuro" van Stichting IBISS in Rio de Janeiro. Onderwijs is immers een perfecte basis is voor de ontwikkeling van jongeren uit achterstandswijken waar ook ter wereld. Naast het onderwijsproject organiseert Tennis Out Of Your Heart ook tennisactiviteiten: een tennisplan (7 playgrounds/tenniscourts aanleggen in Rio), regelmatig gaat er 'n tennisleraar naar Rio voor het geven van tennislessen, straattennis, en het opleiden van jongelui tot assistent tennispro. Het initiatief wordt behalve door TOZ ondersteund door o.a. Jacco Eltingh,Gustavo Kuerten, Kristie Boogert, Raemon Sluiter en Sjeng Schalken.


Gelegen in het recreatiegebied "De Hollandse Hoeve" in Goes, is Sportpunt Zeeland het sport- en ontspanningscentrum bij uitstek. Met een aanbod van faciliteiten die uniek zijn voor de regio, zijn wij trots een totaalpakket te kunnen aanbieden. Voor ieder wat wils: een dagje de omgeving verkennen vanaf de camping, een regenachtige dag lekker doorbrengen in het subtropisch zwembad, lekker dineren of gewoon actief sporten in de buitenlucht of in de sporthallen.
Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Tuesday 28 april 2020 until saturday 30 may 2020

Herstarten Tennistraining Jeugd


Sponsors