Volg ons

Algemene voorwaarden

Online inschrijven en prijzen

Inschrijven bij TOZ gaat online. Kies in het menu aan de bovenkant de optie "locatie" en daarna in het uitschuifmenu uw eigen vereniging/tennishal. Hier vindt u de inschrijfmogelijkheden van deze locatie.
U krijgt per e-mail een bevestiging van de inschrijving. Binnen 48 uur krijgt u tevens een persoonlijke toegangscode voor deze website om de verwerking van de inschrijving te volgen. Hiermee kunt u zich ook voor de meeste toekomstige TOZ-evenementen opgeven! Bewaar deze inlogcode dus goed.
De indeling ontvangt u zo snel mogelijk per e-mail. Een factuur wordt begin oktober per mail verstuurd. TOZ verzoekt u vriendelijk een machtiging af te geven voor het innen van het lesgeld. Het lesbedrag bij inschrijven zonder machtiging is € 6,-- hoger!
Het tarief is € 40,00 per 50 min (tarief is op advies van de Vereniging Nederlandse Tennisleraren te Den Haag). De lesprijs wordt altijd gedeeld door het aantal leerlingen, groepen bestaan uit 2,4,6 of 8 leerlingen. Bij de lessen in de winter komt hier nog de huur van de hal bij (20 weken les ).
De lessen starten in de zomer periode begin april en in de winter periode begin oktober. Tijdens de schoolvakantie worden er geen lessen gegeven. De lessen zijn gebaseerd op een reeks van 16 weken.
Om buiten les te krijgen moet je wel lid zijn van de vereniging waar je les wilt hebben.
Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten om op de buitenbanen te lessen is de eerste inhaal les voor de leerling de tweede voor de trainer de derde voor de leerling en de vierde voor de trainer. Er worden maximaal 2 lessen ingehaald.
 
Bij inschrijving gaat u akkoord met de "Algemene Voorwaarden Tennistrainingen" van TOZ. Deze voorwaarden kunt u via onderstaande koppeling lezen.

Algemene voorwaarden TOZ in het ZOMERseizoen

Algemene voorwaarden TOZ in het WINTERseizoen

Info

New or Forgotten?

Actueel bij TOZ

Tuesday 28 april 2020 until saturday 30 may 2020

Herstarten Tennistraining Jeugd


Sponsors